Телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ оновив студію новин

Телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ оновив студію новин

14 бер. 2019

Денні випуски новин Закарпатської філії Суспільного від сьогодні виходять з оновленого студійного майданчика, перебрендованого в кольори UA: ЗАКАРПАТТЯ.

Команда Закарпатської філії Суспільного щобудня готує 7 випусків інформаційної програми "НОВИНИ". Прямі ефіри новинарів виходять із 2-х майданчиків: денні випуски — о 7:30, 8:00, 8:30, 13:30 та 17:00 — з облаштованої студії в ньюзрумі, вечірні — о 19:00 та 20:30 — із локації у великій студії філії.

"Як тільки ми одержали корпоративний знак якості контенту та стали UA: ЗАКАРПАТТЯ, то одразу розпочали шукати шляхи для візуального оновлення наших студій. Насамперед перебрендували студію денних випусків новин у кольори філії та додали лого. Уперше з оновленого ньюзруму журналісти вийшли в прямий ефір сьогодні вранці", — розповідає менеджер UA: ЗАКАРПАТТЯ Мирослав Поляковський.

За словами менеджера, наступним кроком ремонтних робіт на UA: ЗАКАРПАТТЯ буде підвищення рівня доступності для людей з інвалідністю, відновлення покриття даху та встановлення енергоефективного котла системи опалення.

"Зараз ми закінчили першу чергу ремонту вхідних сходів із боку фасаду будівлі філії, облаштовуємо пандус, — каже Мирослав Поляковський. — Загалом роботи вистачає у всіх сферах діяльності UA: ЗАКАРПАТТЯ. Було вдосконалено комп’ютерну техніку менеджера із фінансів, бухгалтера та економіста. Окрім того, активно співпрацюємо з донорами: за грантові кошти відремонтуємо будівлю радіо та оновимо техніку".

Нагадаємо, у листопаді 2018-го Закарпатська філія Суспільного змінила назву й стала UA: ЗАКАРПАТТЯ. Окрім базового контенту, команда філії виготовляє проекти мовами 7-ми національних меншин краю.