Новий сайт UA: ЗАКАРПАТТЯ — uz.suspilne.media

Новий сайт UA: ЗАКАРПАТТЯ — uz.suspilne.media

3 кві. 2019

Сьогодні, 3 квітня, у Закарпатського Суспільного запрацював новий сайт — uz.suspilne.media.

На новій цифровій платформі UA: ЗАКАРПАТТЯ є розділ із телепрограмою, інформація про проекти й ведучих та вкладка "Онлайн", де можна переглядати програми телеканалу наживо.

Окремий розділ сайту присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки.

Також на інтернет-ресурсі розміщена вся потрібна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом UA: ЗАКАРПАТТЯ або ж подати пропозицію про співпрацю із Суспільним мовленням.

"Ми намагаємося бути доступними для наших глядачів. Окрім сторінки в мережі Facebook, телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ від сьогодні є в digital-просторі ще й на новому сайті із сучасним та зручним дизайном. Це платформа, де можна познайомитися з нашою командою, зазирнути в програму передач, дивитися телеканал онлайн та переглядати архіви проектів, зокрема й мовами національних меншин. Окрім того, на сайті UA: ЗАКАРПАТТЯ завжди чесні, точні та оперативні новини регіону”, — розповідає продюсер UA: ЗАКАРПАТТЯ Євген Тичина.

У майбутнього на сайті UA: ЗАКАРПАТТЯ з’являться ще й розділ із регіональними проектами UA: Українське радіо Ужгород.

 

Нагадаємо, крім Закарпатської, уже 21 філія Суспільного отримала нові сайти. Усі вони виконані в єдиному корпоративному стилі, відрізняються лише брендовими кольорами, унікальними для кожного регіону.

Загалом Суспільне розширює свою присутність у digital-просторі. Нещодавно запрацював мобільний додаток для телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА, а також онлайн-платформа "Зворотний відлік". Раніше мобільні додатки запустили для Українського радіо на Android та IOS.