5 інтерв’ю Суспільного, які ви могли пропустити

5 інтерв’ю Суспільного, які ви могли пропустити

3 сер. 2023

Команда Суспільне Ужгород працює над денним інформаційним ефіром проєкту «Суспільне. Спротив», що виходить на усіх місцевих каналах та каналі Суспільне Новини. Найцікавіші інтерв’ю з проєкту опубліковані на ютуб-каналі Суспільне Ужгород. Ось декілька з них:

  • Який потенціал України у виробництві дронів і які проблеми потрібно вирішити — про це в ефірі «Суспільне. Спротив» журналісти Суспільного запитали керівницю Центру підтримки аеророзвідки Марію Берлінську.

  • Костянтин Балабанов, військовослужбовець, який навчає бійців тактичній медицині розповів про турнікети, що рятують життя військовослужбовцям на передовій. 

  • Вона допомагає людям, які ще вчора не могли поворухнути ногами, знову ходити. Українська угорка, кандидатка в майстри спорту з настільного тенісу, фізична терапевтка — Катерина Севаст’янова з початку повномасштабного вторгнення щодня  рятує наших військових від травм, заподіяних війною. 

  • Закарпатський письменник Андрій Любка після початку повномасштабного вторгнення став волонтером та зосередився на купівлі авто для ЗСУ. Машини він купує за кордоном, чимало з них із правим розташуванням керма.

  • Чи зберігаються корисні речовини у консервації і як краще на зиму зберігати овочі та фрукти — про це в ефірі «Суспільне. Спротив» розповів фітнес-тренер, нутриціолог Юрій Попко.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: