«Минай» – «Зоря»: дивіться п’ятий тур Української Прем’єр-ліги на Суспільне Ужгород

«Минай» – «Зоря»: дивіться п’ятий тур Української Прем’єр-ліги на Суспільне Ужгород

25 сер. 2023

У неділю, 27 серпня, о 13:00 відбудеться матч п’ятого туру Української Прем’єр-ліги, в якому між собою гратимуть закарпатський «Минай» та луганська «Зоря». Пряму трансляцію матчу дивіться на Суспільне Ужгород та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне Спорт покаже Чемпіонат світу з художньої гімнастики

Після чотирьох турів УПЛ обидві команди знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. Луганська «Зоря» наразі посідає 10-те місце, маючи у своєму активі 4 очки. Минай наразі займає останнє, 16-те місце у турнірній таблиці з одним балом.

Коментуватиме матч Єгор Джулай.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Наразі телеканал мовить у тестовому форматі.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Спорт, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: