Ірина Малихіна стала шеф-редакторкою регіонального мовлення Суспільного

Ірина Малихіна стала шеф-редакторкою регіонального мовлення Суспільного

1 вер. 2023

З 1 вересня Ірина Малихіна долучилася до команди Суспільного Мовлення як шеф-редакторка регіонального мовлення. Вона відповідатиме за дотримання стандартів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» і телепрограм національної мережі місцевих каналів. 

«Я рада долучитися до команди Суспільного та сподіваюсь, що мій професійний досвід доповнить її потенціал. Ціннісні, інституційні медіа мають особливу роль в інформаційному полі, тож це і велика відповідальність. Буду знайомитися з колегами в регіонах, вивчати можливості та проблематику, пропонуватиму рішення для покращення контенту», — каже Ірина Малихіна, шеф-редакторка регіонального мовлення Суспільного.

«Наша команда прагне розвивати та вдосконалювати інформаційне мовлення, аби ми ще краще висвітлювали події в регіонах Україні та світі, працювали з сучасними форматами та наповнювали наші передачі сенсами. Задля реалізації цієї мети, до нас доєдналася одна з найкращих фахівчинь у сфері українських медіа. Вдячні Ірині за те, що долучилася до нашої команди й сподіваємося на плідну співпрацю», — переконаний Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного. 

Читайте також: Успішна реформа, заборона політизації новин — про Суспільне на Media Development Day

Раніше Ірина Малихіна була журналісткою, продюсеркою, авторкою документальних стрічок на «Радіо Свобода» і шеф-редакторкою «Апостроф TV». Також вона працювала на каналах «1+1», СТБ та «Україна», була шеф-редакторкою новин на телеканалі «112 Україна» — до вересня 2018 року, звільнилась після зміни власника. Також працювала продюсером київського бюро міжнародної інформаційної аґенції «Reuters».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали ПершийСуспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

«Суспільне. Спротив» дивіться у телеефірі щодня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим.