Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

4 вер. 2023

9 вересня та 12 вересня збірна України з футболу проведе два матчі у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Суперниками українців стануть збірні Англії та Італії. Наживо матчі покажуть Суспільне Ужгород та інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також в ефірі Радіо Промінь.

  • Україна – Англія — 9 вересня, 19:00

Україна та Англія проведуть свою другу зустріч у поточному відборі. Номінально домашній поєдинок для України відбудеться у польському Вроцлаві. У першому поєдинку англійці на Вемблі переграли українців з рахунком 2-0. Досі англійці не зазнали жодної поразки у відборі й очолюють групу C з 12 очками в активі.

Читайте також: Дивіться Чемпіонат Європи з футзалу U19 на Суспільному

  • Італія – Україна — 12 вересня, 21:45

Для України та Італії це буде перша очна зустріч у цьому відборі. Наразі італійці займають третю сходинку у групі C з 3 очками, проте вони провели на один матч менше за українців.

Загалом збірна України встигла провести три матчі у цьому відбірковому циклі. Україна переграла збірні Північної Македонії та Мальти й поступилася Англії. Наразі в активі українців 6 очок і проміжне друге місце у групі.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.