Про порушення прав людини в окупованому Криму — Ольга Скрипник у проєкті «З нуля» на Суспільне Ужгород

Про порушення прав людини в окупованому Криму — Ольга Скрипник у проєкті «З нуля» на Суспільне Ужгород

27 жов. 2023

Факти порушень прав людини у Криму та відповідальність для злочинців і посіпак окупаційного режиму після перемоги — у розмові Лариси Волошиної з головою правління Кримської правозахисної групи, координаторкою експертної мережі міжнародної Кримської платформи Ольгою Скрипник. Дивіться проєкт «З нуля» цієї неділі, 29 жовтня

Читайте також: Підсумки парламентського саміту Кримської платформи — у «Кримському питанні» на Суспільному

Випуски «З нуля» можна дивитися в ефірі на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного, а згодом — на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Цикл інтерв’ю «З нуля» виходить щонеділі на Суспільне Крим та місцевих каналах Суспільного Мовлення. Ведуча Лариса Волошина разом з гостями проєкту шукає відповіді на питання: як відбудовувати Крим та Україну в Криму фактично з нуля після більш ніж дев’яти років російської окупації півострова. Над проєктом працюють команда Суспільне Крим та місцеві команди Суспільного Мовлення.

Як раніше зазначив продюсер Суспільне Крим Руслан Халапов, проєкт «З нуля» — «про успіх об’єднання та спільної роботи у реінтеграції й відбудові як українського Криму, так і всієї країни».

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.