Спецпроєкт Суспільного до Дня вчителя в ефірі UA: ЗАКАРПАТТЯ

Спецпроєкт Суспільного до Дня вчителя в ефірі UA: ЗАКАРПАТТЯ

3 жов. 2019

4 − 6 жовтня  на телеканалах Суспільного, зокрема і на UA: ЗАКАРПАТТЯ, транслюватимуть спецпроєкт «25 причин любити вчителя». Його підготували регіональні команди UA: Суспільне мовлення до Дня працівників освіти. 

Проєкт налічує двадцять п’ять історій, тривалістю до двох хвилин. Кожен регіон України долучився, записавши по одній історії: усі 24 області та UA: КРИМ.

Загалом, герої усіх роликів − люди різного віку, інтересів та професій. Вони згадують моменти, коли педагоги мотивували, підтримували, надихали та  змінювали їхнє життя. 

«Ці маленькі інтерв’ю не лише акцентують на цінності професії вчителя. Вони також дають змогу глядачам познайомитися з героєм чи героїнею, дізнатися детальніше про їхню сферу діяльності», — каже креативна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Катерина Жуліна. — «На ідею спецпроєкту мене надихнули мої діти та їхні розповіді про вчителів. Наступного дня з командою департаменту ми обговорили концепцію й вирішили, що потрібно  підготувати проєкт, де ми можемо показати важливість педагогів».

Нагадаємо, у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Цьогоріч дата випала на 6 жовтня. 

Суспільне урізноманітнює регіональне мовлення пізнавальними програмами.

Дивитися телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ онлайн можна на сайті uz.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: FacebookYouTube.