Ранкові телеведучі Суспільного Закарпаття стали героями святкових відеозамальовок

Ранкові телеведучі Суспільного Закарпаття стали героями святкових відеозамальовок

16 гру. 2019

Прем’єра відеозамальовок, де головні герої — це команда ток-шоу «Ранок з UA: Закарпаття», запланована в телеефірі на 19-те грудня. 

Як розповів продюсер UA: ЗАКАРПАТТЯ Євген Тичина, «ролики мають спільну загальну візуалізацію і різні сюжетні лінії. Кожен ролик завершується окремим святковим слоганом, який підсумовує сюжет самого відео». Загалом, глядачам Суспільного телеканалу покажуть 8 роликів-замальовок.

«Ми хотіли створити новорічний настрій глядачам та команді Суспільного Закарпаття. Зйомки провели на святкових локаціях та фотозонах Ужгорода. У діалогах між собою розіграли невеликі сценки: пили чай, розпаковували подарунки, готувалися до свят, прикрашали себе і редакційного улюбленця — собачку Джері», — поділилася телеведуча та редакторка творчого об’єднання «Ранок» Антоніна Іванова.

«Цього року ми вирішили відмовитися від класичних промов у кадрі – вітань ведучих. Уся увага на дію кадрі, — каже телеведучий та редактор творчого обєднання «Ранок» Данііл Самсонов. — Кожна з міні-історій несе елемент натхнення. Ми намагалися зробити ці відеозамальовки універсальними за змістом, аби можна було їх транслювати у кожному сегменті двогодинного ефіру з різними темами».

Відеозамальовки, які підготувала ранкова команда, — це лише перший із святкових проєктів на UA: ЗАКАРПАТТЯ. «Редакція програм німецькою мовою підготувала новорічно-різдвяний кліп. А ще ми запланували спільне відео разом з усіма редакціями мовами нацменшин, яке нестиме ідею єднання. Представники редакцій разом готуватимуться до свят та вітатимуть з Новим роком та Різдвом різними мовами. Цього тижня приступаємо до знімального процесу», — розповів Євген Тичина. 

Нагадаємо, нині Суспільне Закарпаття створює проєкти угорською, румунською, словацькою, німецькою, ромською, російською та русинською мовами. Дивитися телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ та слухати Українське радіо Ужгород можна на сайті uz.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: FacebookYouTube.