Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Закарпаття

Збалансовані новини без маніпуляцій про коронавірус та карантин — на Суспільному Закарпаття

27 бер. 2020

Станом на 27 березня в Закарпатській області офіційно зафіксовано 1 випадок захворювання на коронавірусну інфекцію. 

Команда Суспільного мовника UA: ЗАКАРПАТТЯ продовжує інформувати жителів області про випадки поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

«Зараз дуже важливо оперативно та точно інформувати людей, що відбувається. На усіх платформах Суспільного мовника Закарпаття — телеканалі, радіо та цифрових — лише перевірені та збалансовані новини. Наші журналісти продовжують працювати позмінно в умовах карантину, щоб мешканці краю отримували інформацію без маніпуляцій», — розповів продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. 

Оперативну інформацію від Суспільного Закарпаття шукайте на цифрових платформах: 

Більш розлого — у випусках новин, теле- та радіопроєктах Закарпатської філії Суспільного. 

На радіо Тиса FM випуски новин — щогодини, стартуючи з 12:00 до 18:00 включно; на Українському радіо Ужгород о 12:10, 17:10 та 20:10; на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ інформаційні випуски виходять щобудня о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30. 

З телепрограмою UA: ЗАКАРПАТТЯ можна ознайомитися на сайті-візитці філії — https://uz.suspilne.media. Там також можна переглядати телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ і слухати Українське радіо Ужгород онлайн

Нагадаємо, станом на 27 березня в Україні лабораторно підтвердили 218 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 

Із 18 березня команда Суспільного Закарпаття працює зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. 

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».