Як написати історію, яка зачепить? Безкоштовний вебінар про сторітелінг від Суспільного

Як написати історію, яка зачепить? Безкоштовний вебінар про сторітелінг від Суспільного

18 чер. 2020

Хочете навчитися помічати й створювати цікаві історії, писати так, щоб читали до останнього рядка? Реєструйтеся на безкоштовний тренінг «Не сорі за сторі: вебінар зі сторітелінгу». Проводить Академія суспільного мовлення* 24 червня о 19:00.

Читайте також: Усі тренінги Академії суспільного мовлення — на новому сайті

Журналістка, редакторка й викладачка Наталя Вуйтік навчить помічати деталі та влучні діалоги, зосереджуватися на тому, що зацікавить глядача або читача.

Після вебінару про сторітелінг ви:

  • глибше зрозумієте, звідки береться історія;
  • дізнаєтеся про конструкцію та особливості історій, що не залишають байдужими;
  • напишете мінімум дві історії, щоб на практиці закріпити теорію.

Вебінар розпочнеться 24 червня о 19:00, триватиме дві години. Онлайн-тренінг організують на платформі ZOOM.

Щоб узяти участь у вебінарі, заповніть форму за посиланням до 17:00 23 червня. Підтвердження надішлють учасникам на електронну пошту.

Інформацію про інші вебінари шукайте на сайті Академії суспільного мовлення, згодом їх анонсують на корпоративному сайті Суспільного мовника. Академія суспільного мовлення (Public Media Academy) — навчальний центр Суспільного мовника, який працює з 2017 року, а з 2019-го — проводить події для зовнішньої аудиторії.

* Вебінари проводять у межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. Також, аби підтримати трансформацію українського суспільного мовника, навчальний заклад DW Akademie співпрацює з благодійною організацією BBC Media Action. Мета проєкту — промоція суспільного мовлення завдяки створенню функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).

 

Фотографувала Анастасія Мантач