Радіо Тиса FM змінює режим роботи: у двох працівників виявили коронавірусну інфекцію

Радіо Тиса FM змінює режим роботи: у двох працівників виявили коронавірусну інфекцію

17 сер. 2020

Із 17 серпня команда радіо Тиса FM Закарпатської філії Суспільного перебуватиме на самоізоляції, доки не отримає результати ПЛР-тестів: у двох працівників редакції виявили коронавірусну інфекцію. Ефіри на радіо тимчасово не виходитимуть.

Водночас команда Суспільного в Ужгороді не припинятиме інформувати про важливі події, що відбуваються на Закарпатті. Новинарі філії продовжуватимуть готувати випуски новин для UA: Українське радіо Ужгород та телеканалу UA: ЗАКАРПАТТЯ. 

Відновлення новин на радіо Тиса FM заплановано найближчим часом. Зараз приміщення радійників дезинфікують.

«Від початку карантину ми стежимо за самопочуттям усіх працівників. Це дозволяє нам оперативно виявляти тих, хто має симптоми, схожі на коронавірусну інфекцію, відправляти їх на тестування та не допускати спалаху хвороби в колективі, — розповів продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. Щойно отримаємо результати тестів усіх працівників радіо Тиса FM — вирішимо, як будемо відновлювати роботу. Сподіваюся, це станеться найближчим часом і наші слухачі знову почують улюблені радіопроєкти в ефірі».

Нагадаємо, від початку карантину кілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька, Львівська, Хмельницька та Івано-Франківська. Частина із них вже працює у звичному режимі.