Ще одна філія Суспільного отримала логотип UA:

Ще одна філія Суспільного отримала логотип UA:

25 жов. 2018

"Уже певний час ефіри нашої Черкаської філії отримують високі оцінки. Але для отримання UA: зусилля команд усіх напрямів мали синхронізуватися. Вітаю колег! Високу якість роботи Черкаської філії відзначили керівники усіх творчих напрямів. Це велика заслуга всього колективу, який системно працює над відповідністю ефірів черкаського суспільного мовника стандартам", — сказав Микола Чернотицький, член правління НСТУ, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Рішення про присвоєння нової назви Черкаській філії ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного та за технічною якістю ефірів. У поточному періоді Черкаська філія показала найкращі результати і була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

До Черкас нові назви за відповідність журналістським стандартам уже отримали Сумська філія, UA: ДОНБАС, РівненськаІвано-ФранківськаЛьвівськаЧернігівськаЖитомирськаХарківськаВінницькаВолинськаОдеська та Чернівецька філії.