UA: ЗАКАРПАТТЯ змінює режим роботи

UA: ЗАКАРПАТТЯ змінює режим роботи

4 вер. 2020

Із 4 вересня Закарпатська філія Суспільного змінює режим роботи. Частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег. Працівник із COVID-19 перебуває на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ним контактував. 

Щоби не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим команду новинарів філії та суспільно-політичного напряму телеканалу і, відтак, призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ, UA: Українське радіо Ужгород та радіо Тиса FM, а також телепроєкту «Тема дня».

«У нас вже був випадок захворювання на коронавірус у працівника радіо, тому знаємо, як варто діяти: зробити ПЛР-тести, продезінфікувати приміщення та стежити за самопочуттям кожного. Зараз ми вирішили тимчасово припинити виробництво тих телепроєктів, над якими працює одночасно найбільше людей і де найбільший ризик заразитися. Водночас, команда, яка працює над забезпечення мовлення згідно із сіткою телепрограм, не може не виходити на філію. Тож, ці люди чергуватимуться. Те ж стосується і радійників, і редакторів проєктів мовами національних меншин», — каже продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. 

Команда Суспільного в Ужгороді інформуватиме про важливі події, що відбуваються в області, на діджитал-платформах — сайті suspilne.media та сторінках у соцмережах. 

«Уся команда інформаційників UA: ЗАКАРПАТТЯ буде залучена до роботи на цифрових платформах. Головне наше завдання зараз — повідомляти читачам чесні, неупереджені новини онлайн і берегти здоров’я одне одного», — додає Євген Тичина. 

Нагадаємо, минулого місяця Закарпатська філія Суспільного вже змінювала режим роботи: коронавірус діагностували у працівника радіо Тиса FM. З-поміж інших філій Суспільного, COVID-19 виявляли у медійників із Рівного, Хмельницького, Чернівців, Львова, Івано-Франківська та Харкова. Зараз ці філії працюють у звичному режимі.