Команда Суспільного Закарпаття інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного Закарпаття інформуватиме про найважливіше у день виборів

22 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Команда телеканалу UA: ЗАКАРПАТТЯ, UA: Українського радіо Ужгород та радіо Тиса FM інформуватиме про найважливіші події у день голосування. 

«У день виборів наша команда готуватиме для жителів Закарпаття оперативні новини, якісну та збалансовану інформацію про все, що відбуватиметься в регіоні. Це наш обов’язок як Суспільного мовника. Прямі включення та спецвипуск “Сьогодні. Головне” на UA: ЗАКАРПАТТЯ, радіомарафон на Тиса FM та чергування журналістів Суспільного у ніч виборів — ми покажемо телеглядачам та розповімо радіослухачам всі подробиці голосування та обговоримо їх з авторитетними незалежними експертами у студії», — анонсував продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. 

Телевізійна команда Суспільного Закарпаття готує випуски телевізійних новин у неділю о 14:00 та 17:00, де наживо розповідатиме про ситуацію на дільницях та голосування, яке цьогоріч відбуватиметься за певними правилами через карантин. О 19:00 на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ — спецвипуск прямоефірного шоу «Сьогодні. Головне», який розпочнеться із випуску новин. Пізніше у програмі ведучі Суспільного обговорять перші підсумки дня виборів разом з експертами. 

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ЗАКАРПАТТЯ. Де переглянути 10 випусків проєкту

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка. 

Команда радіо Тиса FM готується до марафону в день виборів. Щогодини з 14:00 до 20:00 слухайте на хвилях музичного радіо Суспільного 103.0 FM оперативну інформацію про хід голосування, включення з дільниць, коментарі представників Комітету виборців України та незалежних спостерігачів. 

На UA: Українське радіо Ужгород вийде інформаційний випуск о 17:10. 

Оперативні новини про вибори на Закарпатті — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного: сайт suspilne.media, сторінці UA: ЗАКАРПАТТЯ у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.