UA: ЗАКАРПАТТЯ запросило кандидатів у мери Ужгорода на «Виборчий округ. Дебати»

UA: ЗАКАРПАТТЯ запросило кандидатів у мери Ужгорода на «Виборчий округ. Дебати»

9 лис. 2020

У понеділок, 9 листопада, команда Суспільного Закарпаття надіслала запрошення взяти участь у прямому ефірі «Виборчий округ. Дебати» Богдану Андріїву та Віктору Щадею. Ці два кандидати на посаду голови міського голови Ужгорода 22 листопада змагатимуться у ІІ турі виборів. 

Прямий ефір «Виборчий округ. Дебати» на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ відбудеться 17 листопада. Початок програми — о 19:20. 

«Проєкт “Виборчий округ. Дебати” — це власний формат команди Суспільного. Участь у ньому, як і в будь-яких інших програмах мовника, є безкоштовною. У прямому ефірі проєкту обидва учасники матимуть можливість розповісти телеглядачам про власне бачення вирішення проблем Ужгорода, дискутувати і відповідати на запитання один одного та незалежних журналістів. Обидва учасники будуть в рівних умовах. За дотриманням регламенту прямого ефіру стежитиме ведуча Суспільного, яка буде модератором програми. Черговість виступів учасників визначить жеребкування», — каже продюсер UA: ЗАКАРПАТТЯ Євген Тичина.

Суспільне готове не лише виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів міського голови Ужгорода, але й надати сигнал трансляції зацікавленим медіа. 

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Закарпатської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах. 

«Три роки роботи, зокрема над проєктами про вибори різних рівнів, довели незаангажованість Суспільного мовника. Наразі ні в кого не лишається сумніву, що лише Суспільне в змозі надати дійсно незалежний майданчик для дискусії різних політичних сил. З усією відповідальністю ми готуємося до дебатів учасників другого туру виборів у регіонах, аби провести їх максимально якісно, за найвищими стандартами журналістики. Водночас ми готові поділитися сигналом трансляції «Виборчий округ. Дебати» з зацікавленими медіа, аби якнайбільше глядачів змогли побачити дискусію кандидатів і зробити свідомий вибір», — зазначила генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, упродовж 5-21 жовтня на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ вийшло 10 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві». Це прямоефірне шоу команди Суспільного, де кандидати на посади  голів  найбільших у області ОТГ, депутатів обласної та міських рад презентували власні передвиборчі програми та відповідали на гострі запитання виборців,  журналістів і  незалежних експертів.