«Виборчий округ. Дебати» на UA: ЗАКАРПАТТЯ за участі Богдана Андріїва та Віктора Щадея

«Виборчий округ. Дебати» на UA: ЗАКАРПАТТЯ за участі Богдана Андріїва та Віктора Щадея

17 лис. 2020

Сьогодні, 17 листопада, на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ відбудеться прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати». Початок програми — о 19:20. 

Як інформує продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина, команда Суспільного Закарпаття отримала попередню згоду взяти участь у прямому ефірі проєкту від обох кандидатів на посаду голови міського голови Ужгорода — Богдана Андріїва та Віктора Щадея.

«Обидва учасники будуть в рівних умовах. У програмі вони матимуть визначений час для вступного слова та відповідей на запитання — від незалежних експертів та одне одного. Черговість виступів учасників визначить жеребкування. За дотриманням таймінгу прямого ефіру стежитиме ведуча Суспільного. Тож, чекаємо на незаангажовану та справедливу дискусію. Сподіваємося, наш проєкт допоможе мешканцям Ужгорода зробити свідомий вибір та обрати найдостойнішого», — каже Євген Тичина. 

Онлайн телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ можна дивитися за посиланням.

Нагадаємо, команда Суспільного Закарпаття надіслала запрошення на проєкт «Виборчий округ. Дебати»  Богданові Андріїву та Віктору Щадею ще минулого тижня. Ці два кандидати на посаду голови міського голови Ужгорода 22 листопада змагатимуться у ІІ турі виборів. 

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Закарпатської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах. 

Упродовж 5-21 жовтня на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ вийшло 10 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві». Це прямоефірне шоу команди Суспільного, де кандидати на посади  голів  найбільших у області ОТГ, депутатів обласної та міських рад презентували власні передвиборчі програми та відповідали на гострі запитання виборців,  журналістів і  незалежних експертів.