Про найважливіше у день виборів — на платформах Суспільного Закарпаття

Про найважливіше у день виборів — на платформах Суспільного Закарпаття

20 лис. 2020

22 листопада відбудеться ІІ тур виборів в Ужгороді, де жителі міста обиратимуть міського голову. Журналісти Суспільного інформуватимуть про найважливіше у спецвипусках новин на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ та на діджитах-платформах.

«Ми працюватимемо наживо на дільницях та інформуватимемо про перебіг голосування. Наша команда повідомить телеглядачам та читачам цифрових платформ Суспільного всі подробиці ІІ туру виборів в Ужгороді. Режим роботи — як звично: за всіма стандартами журналістики — незаангажовано, оперативно, із дотриманням балансу», — розповів продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. 

Команда UA: ЗАКАРПАТТЯ виходитиме у прямий ефір із новинами о 17:00, 18:00, 19:00. О 20:00 стартує проєкт «Сьогодні. Головне», який складатиметься із двох частин: інформаційного підсумку дня виборів та аналітичного — із незалежними експертами у студії.  Онлайн телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ можна дивитися за посиланням. 

Впродовж неділі журналісти Суспільного включатимуться у регіональні та загальнонаціональні теленовини із виборчих дільниць.

Оперативні новини про вибори на Закарпатті — на сайті suspilne.media та на діджитал-платформах Суспільного: сайт suspilne.media, сторінці UA: ЗАКАРПАТТЯ у Facebook, Instagram-сторінка, YouTube-каналі філії та Telegram-каналі.