Ще одна філія Суспільного отримала логотип

Ще одна філія Суспільного отримала логотип "UA:" — UA: ЗАКАРПАТТЯ

23 лис. 2018

23 листопада член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький оголосив про присвоєння ще одній філії Суспільного — Закарпатській — логотипу UA:, своєрідного знаку якості Суспільного. Відтепер телеканал "Тиса-1" змінить свою назву на UA: ЗАКАРПАТТЯ.

"Закарпаття — багатонаціональний регіон, де у нас працює 5 редакцій мовами нацменшин. Ми раді, що філія Суспільного у цьому регіоні досягла стабільно високої якості роботи і отримала логотип "UA:". Вітаю усю команду!" — сказав Микола Чернотицький, член правління Суспільного, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Рішення про присвоєння нової назви філіям Суспільного ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного. У поточному періоді ця регіональна дирекція показала найкращі результати і була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

Раніше нові назви за відповідність журналістським стандартам уже отримали Сумська філія, РівненськаІвано-ФранківськаЛьвівськаЧернігівськаЖитомирськаХарківськаВінницькаВолинськаОдеська й Чернівецька філії.

Нагадаємо, цього тижня була презентована концепція мовлення з тематики національних меншин, яку розробляла команда Суспільного за підтримки медіаюристів і міжнародних медіаекспертів.