Про найцікавіше з IX Форуму розвитку громадянського суспільства — на платформах Суспільного

Про найцікавіше з IX Форуму розвитку громадянського суспільства — на платформах Суспільного

14 гру. 2020

17 грудня відбудеться IX Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій»*. Він пройде у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 

UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер Форуму. Про найцікавіші події заходу на Закарпатті слухайте в ефірі Суспільного радіо Тиса FM цієї середи, 16 грудня, об 11:00 у проєкті «Brunch time show», а також читайте на сайті suspilne.media. 

Читайте також: Суспільне Закарпаття транслювало наживо події форуму «Re:Open Zakarpattia»

Загалом, Форум розвитку громадянського суспільства — це найбільша платформа для міжсекторального діалогу, обміну досвідом та навчання, яка збирає понад 2000 представників громадянського суспільства, органів влади, медіа, бізнесу та міжнародних партнерів. 25 комунікативних майданчиків (всі області та Крим) сформують інтерактивну мапу громадянського суспільства. 

У програмі регіонального майданчику Форуму на Закарпатті — креативні діалоги на такі теми:

  • Як розвивається громадянське суспільство на Закарпатті?
  • Як функціонує мережа молодіжних просторів?
  • Як вдало і якісно просувати свій контент у медіа?

Крім цього, запланована дискусія на тему «Кордон – це межа чи можливості» про транскордонну співпрацю на Закарпатті. Працюватиме і всеукраїнська панель, де можна буде отримати інформацію про донорські організації, які існують в Україні чи на її межами та підтримують ініціативи організацій громадянського суспільства. Повна програма за посиланням.

У дискусіях візьмуть участь:

  • Дмитро Тужанський, головний редактор онлайн-видання Varosh, керівник Інституту центральноєвропейської стратегії (ICES);
  • Оксана Косенко, Координаторка проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні»;
  • Андрій Любка, письменник, людина з активною громадською позицією;
  • Володимир Купрій, експерт з питань розвитку громадянського суспільства;
  • Айдер Халілов, старший програмний менеджер проекту сприяння громадської активності   «Долучайся»;
  • Мирослава Лендєл, доктор політичних наук, громадська діячка;
  • Андрій Вишняк, голова правління БФ «Центр громадських ініціатив»;
  • Андрій Залужний,  експерт із організаційного розвитку ОГС, тренер БФ «Творчий центр ТЦК»;
  • Микола Яцков, регіональний координатор ініціативи «Активна громада» на Закарпатті.

Усі трансляції можна подивитися наживо онлайн після реєстрації тут: https://forum.ednannia.ua/.

*Регіональний Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій»  на Закарпатті проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з ГО «Простір молоді» у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.