На UA: ЗАКАРПАТТЯ стартує новий проект Суспільного

На UA: ЗАКАРПАТТЯ стартує новий проект Суспільного

7 гру. 2018

Сьогодні о 19:45 на Суспільному Закарпаття, який мовить під логотипом “Тиса-1”, вийде програма “Виборчий округ” із народним депутатом України Робертом Горватом.

Суспільство має пам’ятати: виконувати свої публічні обіцянкице обов’язок влади,переконаний продюсер UA: ЗАКАРПАТТЯ Євген Тичина.У “Виборчому окрузі” команда Суспільного аналізує ефективність роботи нардепів:  спілкуємося з виборцями, які голосували за конкретного депутата, та незалежними експертами”.

Над проектом працює команда суспільно-політичного напряму. Збирати фактаж про роботу депутата в парламенті та комітетах допомагає Громадянська мережа ОПОРА. Кожна програма стосується щоразу іншого народного депутата-”мажоритарника”.

Перший випуск проекту “Виборчий округ” в ефірі “Тиси-1” буде із нардепом Робертом Горватом.

“Я дуже переживаю за наших хлопців-пересічників, але коли ми працювали над цим законом (про автомобілі на єврономерах - Авт.) в комітеті, було завдання врегулювати всіх учасників авторинку в Україні. Це 8 млн автомобілістів, які сплатили всі податки,сказав Роберт Горват в інтерв’ю для журналістів Суспільного.Моя позиція така: я прогнозую, що 30% “пересічників” будуть незадоволені законами, усі іншіпереведуть машини на українську реєстрацію».

Більшевже о 19:45 на телеканалі Суспільного в Закарпатті “Тисі-1”, а також на офіційній сторінці UA: ЗАКАРПАТТЯ у Facebook.

Нагадаємо, з березня цього року щомісяця в ефірі філій Суспільного вже виходять #Звіти_наживо  — інтерактивні інтерв’ю місцевих посадовців, покликані змінити застарілий формат звітування посадовців. Усі випуски проекту на UA: ЗАКАРПАТТЯ ось тут.  

Також 23 листопада Закарпатська філія Суспільного отримала новий логотип із знаком якості – префіксом "UA:". Рішення про присвоєння нової назви філії Суспільного ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Тож тепер суспільний мовник у регіоні називається UA: ЗАКАРПАТТЯ.