На UA: ЗАКАРПАТТЯ презентували кінострічку про телепроект

На UA: ЗАКАРПАТТЯ презентували кінострічку про телепроект "Ранок на Тисі"

2 січ. 2019

"Ранок на Тисі: від ідеї до ефіру" — документальна стрічка, яка показує 13-річну історію проекту. Автор ідеї та режисер — ранковий телеведучий на телеканалі Суспільного UA: ЗАКАРПАТТЯ Данііл Самсонов.

Як змінювався формат, обличчя передачі, інтер’єр студії — про це у фільмі розповідають творці проекту "Ранок на Тисі". Кадри з 2005-го року демонструють, якими були перші випуски програми. Загалом, герої кінострічки розповідають про найяскравіші ефіри, курйозні моменти на екрані і поза ним.

"Ми не шукатимемо скелетів у шафі, а покажемо реальні історії людей — наших колег. За 13 років існування проекту тільки у кадрі працювало понад 50 людей, а за лаштунками удвічі більше, тож кожному з них є що вам розповісти. Понад 13 000 годин прямого ефіру, майже 12 000 гостей у студії, не одна сотня авторських сюжетів — усе це нинішній доробок ранківців", — каже Данііл Самсонов у документальній стрічці.

Окремий епізод присвячений періоду Революції Гідності, адже саме тоді розважальний формат програми зазнав кардинальних змін. Загалом від першого дня роботи "Ранку на Тисі" і до сьогодні незмінним керівником проекту залишається Ростислава Джумурат.

"Ми справді є тією маленькою цеглинкою нашого суспільства, яка об’єднує людей, різних за віком та професією, перед телеекранами. Я вірю, що це і є наша місія", — переконана Ростислава Джумурат.

Переглянути кінострічку "Ранок на Тисі: від ідеї до ефіру" можна на офіційній сторінці UA: ЗАКАРПАТТЯ.

Також 23 листопада Закарпатська філія Суспільного отримала своєрідний знак якості — логотип "UA:". Рішення про присвоєння нової назви філії Суспільного ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Тож тепер суспільний мовник у регіоні називається UA: ЗАКАРПАТТЯ.