Закриття сезону мотозаїздів вібулося в Ужгороді

19:57, 5 жов. 2019
 
Закриття сезону мотозаїздів вібулося в Ужгороді

Закриття сезону мотозаїздів вібулося сьогодні в обласному центрі. Про це розповів співорганізатор заходу Віктор Вагерич. За його словами, 50 мотоциклістів влаштували перегони в ужгородському аеропорту.

Всеволод Красніков – один із учасників закриття мотосезону. На своєму мотоциклі чоловік їздить понад рік.

ВСЕВОЛОД КРАСНІКОВ, учасник мотозабігу

- Моя ласточка – це «HONDA SHEDOV 750». На мою думку і думку більшості, це золота середина для їзди містом і за містом. Зручний, надійний. Це найголовніше, що треба для мотоцикла і мотоцикліста. Я сам його ремонтую, тому що я займаюся ремонтом автомобілів і мотоциклів.

Мотоперегони  стартували близько 14-ї.  Перед початком співорганізатор заходу Віктор Вагерич розповідає, в яких видах змагань братимуть участь мотоциклісти.

ВІКТОР ВАГЕРИЧ, співорганізатор заходу

- «Спорт-клас» – мотоцикли спортивного класу, це буде «Стріт» - мотоцикли міського типу, потім буде ми називаємо клас «Чірі-бірі» - це хоч що, це хто, що хоче, то такий інтересний двіж, потім у нас буде найдовше «Віллі» - це хто найдовше проїде на колесі, і буде у нас «Повільна їзда» - це на маленькій швидкості координація рухів, щоб не впасти з мотоцикла.

Іван Абрамович брав участь у перегонах «Чірі-бірі».

ІВАН АБРАМОВИЧ, учасник мотоперегонів

- Це швидкість, адреналін, класно покататися, тим більше, що нам ще не давали такої можливості в аеропорті покататися.

Дмитро Герасименко 10 років закриває сезон мотозабігів.

ДМИТРО ГЕРАСИМЕНКО, учасник мотозабігу

- Кожен виїзд цікавий. Кожен виїзд – це щось нове, це щось друге, нестандартні ситуації. Ніколи не знаєш, що тебе чекає в дорозі. Це відчуття свободи, відчуття польоту, зовсім інше відчуття, ніж інші види відпочинку.

Учасників мотоперегонів прийшли підтримати друзі, рідні та інші містяни. З-поміж них на власному мотоциклі приїхав п’ятирічний Кіріл Паук.

КІРІЛ ПАУК, відвідувач

- Я включу кнопку, тато мені заведе і я поїду мотосезон закривати.

ДАНІЄЛЬ ПУТНОКІ, відвідувач

- Знайомий бере участь у цих перегонах. Перегони – так, подобаються. Я стараюся не пропускати таких заходів.

Співорганізатор перегонів Віктор Вагерич повідомив: змагалися пів сотні мотоциклістів. Загалом на завершення сезону прийшли майже 100 людей.