Троє травмованих, внаслідок ДТП на вулиці Собранецькій в Ужгорді

15:21, 7 жов. 2019
 
Троє травмованих, внаслідок ДТП на вулиці Собранецькій в Ужгорді

Троє травмованих, внаслідок ДТП на вулиці Собранецькій в Ужгорді, знаходяться в міській лікарні. Це двоє дітей та жінка. Повідомив сьогодні головний лікар медзакладу Івн Курах. Нагадаю, аварія сталася вчора, 6 жовтня. Зіткуниля два автмобілі.

Близько 9-ї години вечора. 41-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф», не впоравшись з керуванням, зіткнувся з автомобілем «Рендж Ровер», яким керував 38-річний ужгородець. Розповіла речниця Закарпатської поліції Інеса Манзулич-Іванова.

ІНЕСА МАНЗУЛИЧ-ІВАНОВА, речниця Нацполіції Закарпаття

- На момент зіткнення в автомобілі «фольксваген гольф» перебували 4 осіб разом з водієм. це 36-річна жінка і двоє малолітніх діток віком 8 і 5 років.

Жінка та двоє дітей госпіталізовані до ужгородської міської лікарні. Стан жінки середньої важкості, повідомив головний лікар Ужгородської міської лікарні Іван Курах.

ІВАН КУРАХ, головний лікар Ужгородської міської лікарні

- Багаточисельний перелом ребер як справа, так і зліва, забій легень, дихальна недостатність першого ступеня, забій лвого плечового суглобу і тазобедреного суглобу.

Двоє дітей знаходяться у відділенні дитячої хірургії.

НОРБЕРТ СТАН, черговий хірург

- За час спостереження в умовах стаціонару виявлено ряд травм, які, на щастя, не несуть загрози життю. Зокрема в хлопчика поєднана травма: має місце перелом правої ключиці і мають місце забійні садна і гематоми в ділянці м’яких тканин голови. В дівчинки стан здоровя трошки легше: мають місце забійні садна тім’яної частини голови.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Всі обставини ДТП будуть з’ясовувати слідчі.