Підготовчі роботи реконструкції ринку «Білочки» розпочали в Ужгороді

18:02, 7 жов. 2019
 
Підготовчі роботи реконструкції ринку «Білочки» розпочали в Ужгороді

Підготовчі роботи реконструкції ринку «Білочки» на вулиці Івана Ваша розпочали в Ужгороді. Про це сказав директор ринку Михайло Пісняк.

Нагадуємо, знаходиться він у приватній власності. Зносити ятки там почали у серпні минулого року.

ТЕТЯНА ГОЛУБКА, покупчиня

- Така м нервозна з того, що забирають туй. Щось треба людське лишити людськоє. Розрушають все. Мають тут лишити якусь зеленину купити. Та не буду на Корятовича ходити чи Бог знає куди.

Ужгородка Тетяна Голубка розповідає, що думає про реконструкцію ринку. Жінка живе і працює неподалік, на ринок купляти продукти приходить щодня.

Ятка продавчині Марії Лещинської одна із тих, що залишились після ліквідації. Жінка платить щомісячну оренду та продає продукти тут останні 5 років.

МАРІЯ ЛЕЩИНСЬКА, продавчиня

- Ми чули, нам говорили, що ринок буде - комплекс. Критий ринок. Це забирається, щоб акуратно було, щоб машини можна було залишити.  І ми мусимо тут перечекати цей момент, що є зараз.

Ринок знаходиться у приватній власності. Зносити ятки тут почали у серпні минулого року. На їхньому місці зараз розпочали підготовчі роботи.

Про те, що почали будувати на місці яток, ми запитали у директора ринку Михайла Пісняка. Прокоментувати пообіцяв за годину після погодження із власником. На час виходу матеріалу в ефір Михайло Пісняк відповіді не дав, на телефонні дзвінки не відповідає.

Ми готові надати можливість директору та власнику  ринку на вулиці Івана Ваша висловити свою позицію.