Однорічний хлопчик, який випав із вікна 5 поверху, перебуває в реанімації

17:03, 16 жов. 2019
 
Однорічний хлопчик, який випав із вікна 5 поверху, перебуває в реанімації

Однорічний хлопчик, який випав із вікна 5 поверху, перебуває в реанімації Мукачівської обласної дитячої лікарні. Про це сьогодні повідомив головний лікар Роман Шніцер. Випадок стався вчора о 17-й годині на вулиці Оноківській в Ужгороді.

Вулиця Оноківська в Ужгороді. Тут 15 жовтня однорічний хлопчик випав з вікна багатоповерхівки. Провізорка з аптеки, яка знаходиться в сусідньому будинку, Мирослава Никифорук розповідає:

МИРОСЛАВА НИКИФОРУК, провізор

- Вчора відбулося близько 5-ї години. мама з дитиною перелякана зайшла в аптеку… вона вже йшла по дорозі з криком і з істерикою… Викликати терміново «швидку». Дитина. Вона подавала ознаки життя. Мама була дуже страшно налякана. Навіть без взуття була. Вибігла, в чому була. «Швидка» терміново забрала і маму, і дитину.

За словами старшої лікарки ужгородської станції екстреної медичної  допомоги Надії Смереки,  дитину доставили з множинними травмами.

НАДІЯ СМЕРЕКА, старша лікарка станції екстреної медичної  допомоги

- Дитинка із закритою черепно-мозковою травмою, з політравмою була доставлена в обласний центр нейрохірургії і неврології.

Зараз дитина в реанімації Мукачівської обласної дитячої лікарні.

РОМАН ШНІЦЕР, головний лікар обласної дитячої лікарні

- Стан дитини важкий, лінійний перелом основи черепа, плоска гематома, забій головного мозку, забій грудної клітини, перелом двох ребер. травматичний шок. Але динаміка на сьогоднішній день – позитивна. Дитина стабілізована, стабільна.

За словами речниці Нацполіції Закарпаття Наталії Машіко, правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.