Четвертий чемпіонат Ужгородської футзальної ліги розпочався в Ужгороді

19:40, 9 лис. 2019
 
Четвертий чемпіонат Ужгородської футзальної ліги розпочався в Ужгороді

Четвертий чемпіонат Ужгородської футзальної ліги розпочався сьогодні в спорткомплексі «Юність». Цього року змагатимуться 32-і команди. Розповів заступник голови Ужгородської футзальної ліги – Петро Мелян.

Футболіст Тарас Шкирта грає в складі ФК «Шипіт». Його команда разом із командою з Ужгорода - «Ужнетплюс» відкривають новий сезон чемпіонату Ужгородської футзальної ліги.
ТАРАС ШКИРТА, футболіст (Міжгір`я)
 - Гра супер, нічийний результат, но можна сказати – це емоції, це початок сезону, так що ще всі входять у ритм турніру.
За словами Роберта Берцика, президента двох команд ФК «Ужнет» і ФК «Ужнетпюс» перша гра у новому сезоні пройшла з результатом 3:3. Каже, сподівається на перемогу - ФК «УЖНЕТ». За його словами вони –переможці минулорічного чемпіонату.
РОБЕРТ БЕРЦИК, президент ФК «Ужнет», ФК «Ужнетплюс»
- Що стосується команди Ужнет, то підготовка там на максимальному рівні, там більша кількість тренувань, там раніше починаються, а що стосується Ужнетплюс, то вони проводять постійно змагання, займаються по вечорах, але це більше для свого задоволення і елементарного фізичного розвитку »
Петро Мелян, заступник голови Ужгородської футзальної ліги, розповів, серед 32 команд, цього року, крім ужгородських клубів, є команди з Мукачева.
ПЕТРО МЕЛЯН, заступник голови ужгородської футзальної ліги
- Ці 32 команди розділені на підгрупи, чотири групи по вісім команд . Найвищий ранг – суперліга, далі йде – вища, перша та друга. У кожній лізі по вісім команд, і вони шляхом двокругової системи розігрують переможця та призерів.
Петро Мелян повідомив, що триватимуть футбольні змагання до 29 лютого, 1 березня відбудеться - нагородження команд.