Перші місця на змаганнях з велоспорту в Угорщині та Румунії здобув мукачівець Андрій Лофердюк

20:02, 9 лис. 2019
 
Перші місця на змаганнях з велоспорту в Угорщині та Румунії здобув мукачівець Андрій Лофердюк

Перші місця на змаганнях з велоспорту в Угорщині та Румунії 2 та 3 листопада здобув мукачівець Андрій Лофердюк. Про це він сьогодні розповів нашим кореспондентам. Хлопець велоспортом займається п’ять років.

Андрій Лофердюк став переможцем змагань з велоспорту у категорії МТВ ELIT в Угорщині та  в Румунії. 

АНДРІЙ ЛОФЕРДЮК, спортсмен

- Сказати, що важко – не було. Не було дуже сильних суперників, не приїхали усі, на кого я чекав. А так, у принципі, я від’їхав там з першого кругу і далі вже доїжджав гонку. За правилами, там у них було 2 кілометри 800 метрів. Їхали 7 кругів.

П’ять років Андрій Лофердюк є вихованцем Мукачівського спортивно-оздоровчого комплексу дитячої юнацької спортивної школи. Тут з ним велоспортом займається тренер Василь Морозов.

АНДРІЙ ЛОФЕРДЮК, спортсмен

- З самого дитинства велосипед-велосипед. Далі познайомився з такою людиною як Василь Морозов. Він почав тренувати. Не тільки мене, у нього купа народу. І так пішло. Тренування різні. Є що об’ємні тренування, там по 3-4 години. А є короткі, але інтенсивні – до години.

Андрій Лофердюк каже: за пять років занять велоспортом має чимало нагород. Показує останню – за перше місце.

АНДРІЙ ЛОФЕРДЮК, спортсмен

- Перше змагання – це був зразу Чемпіонат України, тут у вас в Ужгороді, на Шахті. Найкращий результат тоді був 17 місце в мене. Це коли я тільки починав, це було чотири роки тому. Чотири з половиною навіть.Хотілось заїхати ближче до трійки, а не склалось.

16 листопада Андрій Лофердюк знову їде на змагання «Кубок Угорщини» в Мішкольці.