Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у ДТП між Велятином та Кам’яницею

18:52, 11 лис. 2019
 
Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у ДТП між Велятином та Кам’яницею

Підозрюваний у ДТП 9 листопада, в якому травмовано поліцейську, перебуватиме під домашнім арештом. Такий запобіжний захід львів’янину обрали сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді.

Під домашнім арештом підозрюваний буде два місяці з 10-тої години вечора до шостої ранку.
ВАСИЛЬ БЕДЬО, слідчий суддя
- Підозрюваному у вчинені у кримінальному порушенні передбачено частиною другою 286 кримінального кодексу України у вигляді домашнього арешту заборонивши йому залишати постійне місце проживання – це місто Ужгород.

Сьогодні для поліцейської почали збирати кров. Про це сказала завідувачка відділенням комплектування донорських кадрів обласної станції переливання Марія Фантич.  Необхідна група  -  третя позитивна. Ужгородець Віктор Семенов прийшов сьогодні здати кров для жінки поліцейської, яка потрапила в ДТП.
ВІКТОР СЕМЕНОВ, донор
- Дівчина потребує допомоги і мені прийшлося прийти. Власне бажання, сьогодні – ти, а завтра тобі допоможуть, принципі воно так і є.
Підтримати колегу вирішив і офіцер Ужгородського відділку поліції – Віталій Білецький.
ВІТАЛІЙ БІЛЕЦЬКИЙ, донор
- Нас зібрали і сказали, що наша колега потрапила в ДТП і потрібно допомогти. Тож, є можливість допомогти людині, колезі, або потім нашу кров використають для наступних людей, які будуть потребувати нашу – цю кров.
Марія Фантич, завідувачка відділенням комплектування донорських кадрів обласної станції переливання крові каже: збір крові для поліцейської триватиме ще місяць.
МАРІЯ ФАНТИЧ, завідувачка відділення комплектування донорських кадрів Обласної станції переливання крові
- Прийшли всі адресно, ми називаємо, це адресно для цьої постраждавшої поліцейської, більше вісімдесят чоловік зараз здають активнор кров, і я бачу, що в ще люди приходять і долучаються.

За словами лікаря Ужгородської міської лікарні Михайла Папариги,  
жінка після ДТП знаходиться в реанімації.
МИХАЙЛО ПАПАРИГА, лікар-травматолог
- У хворої було діагостовано множинні переломі скелету, зокрема череп, та перелом середньої та лівої частини стегна, відкритий перелом надколінника, а також вивихи, також живіт і розівана печінка.

Нагадаємо, аварія, сталася 9 листопада близько 15-ї між селами Кам’янмця Ужгородського району та Ворочево Перечинського району. За словами Речниці Нацполіції Закарпаття Інеса Манзулич-Іванова 41-річний львів’янин на автомобілі «Renault» під час обгону зіткнувся з машиною «Mercedes», де була співробітниця поліції.