Із лікарні втік чоловік, котрий в неділю вночі потрапив у ДТП на вулиці Грушевського в Ужгороді

19:31, 11 лис. 2019
 
Із лікарні втік чоловік, котрий в неділю вночі потрапив у ДТП на вулиці Грушевського в Ужгороді

Поліція розшукує 29-річного ужгородця, який вночі збив електричний стовп та врізався у МАФ із білбордом на вулиці Грушевського.
Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Наталія Машіко
Чоловік втік з лікарні після обстеження, каже лікарка обласного центру нейрохірургії та неврології Евеліна Муржо.

Вулиця Грушевського в Ужгороді. Працівники комунального підприємства КШЕП ліквідовують наслідки аварії. За словами інженера Юрія Семака, збитки від ДТП можуть сягнути 50-ти тисяч гривень.

ЮРІЙ СЕМАК, інженер КШЕПу

- Повністю знесли наш контролер, який керує цим світлофором. повністю. його нема.

На місце аварії виїхали працівники слідчо-оперативної групи ужгородського відділу поліції, розповідає речниця Нацполіції Закарпаття Наталія Машіко.

НАТАЛІЯ МАШІКО, речниця Нацполіції Закарпаття

- Попередньо встановлено, що водій автомобіля «мерседес спринтер», рухаючись по вулиці Минайській в напрямку вулиці Грушевського не впорався із керуванням і здійснив удар спочатку із електричним стовпом, ще декілька перешкод протаранив по дорозі і зупинився під банером.

Водія, каретою швидкої допомоги доставили до травмпункту Обласного центру нейрохірургії та неврології, розповідає чергова лікарка Евеліна Муржо.

ЕВЕЛІНА МУРЖО, чергова лікарка-нейрохірург

- Доставлений пацієнт, котрого ми обстежили, оглянули, виконали комп’ютерну томографію. але за період, допоки я оглядала томографію, зі слів молодшого медперсоналу, попросився вийти на перекур. після чого я вже вернулася і пацієнта вже не найшли у приймальному відділенні. він самостійно залишив наш заклад. збоку нейрохірургії – закрита черепно-мозкова травма, забої м’яких тканин голови та обличчя.

За словами Наталії Машіко, поліція встановлює всі обставини аварії на Грушевського в Ужгороді.