В соціальних мережах триває благодійний аукціон "Купи зустріч"

17:19, 15 лис. 2019
 
В соціальних мережах триває благодійний аукціон

318 людей у Фейсбуці та близько 200 в «Інстаграм» долучилися до акції «Купи зустріч» впродовж пяти днів. Про це повідомила волонтерка Марія Ман. За її словами, аукціон триватиме до 7 грудня

Бібліотекарка Євгенія Напуда розповідає: бере участь в благодійній акції «Купи зустріч – подаруй дитині свято»   шостий рік поспіль.
ЄВГЕНІЯ НАПУДА, учасниця благодійної акції
- Минулого року я купила фото графиню Наталку Павлик, ми зустрілися, ми посиділи в одній кафешці в Ужгороді, зробили спільну фотографію на згадку. а от мене виграла Римма Зюбіна. У цього року вона приїхала на творчий вечір до нас. І ми вже із нею випили каву і поспілкувалися.
Марина Прісняк фотомодель та ведуча. Професійно займається мотоспортом.  Вона долучається до благодійної акції всьоме. Оостанні три роки долучилася до акції не тільки як лот, а й як волонтерка.
МАРИНА ПРІСНЯК, волонтерка, учасниця акції
- З позиції лоту, ну, знаєте десь – це навіть, якийсь такий, азарт, тому, що це цікаво, коли ти дивишся – це цікавість, ти дивишся за тебе, які ставки ставлять за зустріч із тобою. З позиції, волонтера, ну це настільки глибоко, настільки наш світ рухається віртуально реальність насправді, і спілкування відбувається через соціальні мережі, то це ще є і шанс для тих самих лотів зробити добру справу для діток, але і для себе  зустрітися і поспілкуватися вживу.

Благодійну акцію «Купи зустріч – подаруй дитині свято» родина Ман започаткувала 11 років тому. За словами Марічки Ман, минулого року вдалося зібрати майже 400-та тисяч гривень. За  зібрані гроші волонтери купують речі та подарунки для дітей-сиріт.
МАРІЯ МАН, волонтерка

- Кожного року під час проведення аукціону  ми стараємося вигадати щось нове – одного року у нас був таємний лот, ще минулого року була акція благодійний вівторок, це була благодійна акція. А цього року ми вам не відкриємо секрет, бо ми ще не в реалізації. Буде цікаво.
Кожен учасник може бути одночасно лотом та покупцем.  Акція завершиться о 23:59  - 7 грудня.