Волонтери з осередку «Будуємо Україну разом» ремонтували помешкання багатодітної родини в Мукачеві

18:52, 16 лис. 2019
 
Волонтери з осередку «Будуємо Україну разом» ремонтували помешкання багатодітної родини в Мукачеві

15 волонтерів з локального осередку «Будуємо Україну разом» ремонтували сьогодні помешкання багатодітної родини в Мукачеві. Мама та четверо малолітніх дітей мешкають у соціальному гуртожитку.

МАРІЧКА, проживає у гуртожитку

- Я хочу щоб нам зробили гарний ремонт, і були гарні рисунки. Я хочу щоб тут було тепло і була водичка

НАЧИТКА: Багатодітна родина Лукеча  живе в одній кімнаті.  У ній  сплять та готуються до школи четверо дітей,  розповідає Єва Лукеча.

ЄВА ЛУКЕЧА, багатодітна мама

- У нас уже 9 місяців як води немає, то тяжко ми хлопцям платимо гроші, і хлопці нам набирають води, щоб ми могли покупатись, їсти зварити.

Ремонті роботи проводять  у блочному коридорі гуртожитку,  каже волонтерка осередку «Будуємо Україну разом» Тетяна Вайда.

ТЕТЯНА ВАЙДА, волонтерка

- Ми плануємо пофарбувати стіни, і планувалось намалювати  малюнки, якщо встигнемо. розумію, що є люди які потребують чогось а я можу трохи свого часу приділити то чому ні.

Вхідні двері до коридору встановили волонтери осередку , розповів координатор Павло Прижегодський. За його словами, також днями відновили водопостачання.

ПАВЛО ПРИЖЕГОДСЬКИЙ, координатор осередку «Будуємо Україну разом»

- Потрібно відремонтувати ванну кімнату тому ще багато роботи. Відновлюємо стіну, стелю, включателі, виключателі, різні коробки металеві, на електроенергію.

Акція від осередку «Будуємо Україну разом»  на Закарпатті відбувається вперше. Про це сказав координатор осередку в області Павло Коваль.   За його словами,  родина, яка потребує допомоги волонтерів, може заповнити анкету у соціальній мережі осередку Бурчик.