Документальний освітній проєкт «Вчитель» — в ефірі UA: ЗАКАРПАТТЯ

Документальний освітній проєкт «Вчитель» — в ефірі UA: ЗАКАРПАТТЯ

17 вер. 2021

18 вересня о 15:00 цикл історій «Вчитель» виробництва хмельницької команди покажуть в ефірі усіх регіональних телеканалів Суспільного, зокрема і UA: ЗАКАРПАТТЯ. Проєкт реалізовували через відкритий відбір «Створюй із Суспільним».

«Вчитель» — документальний освітній проєкт. У 12-ти відеороликах йдеться про вчителів, які працюють у спеціалізованих школах і класах. 31 серпня у приміщенні Хмельницької філії Суспільного відбулася офлайн-презентація програми.

«Проєкт став відкриттям. Познайомилися з цікавими вчителями. Справді відданими справі, які працюють за покликанням і люблять те, чим займаються. Вдячна їм за відвертість. Не хотіли здаватися кращими чи розумнішими ніж є. Говорили щиро», — розповіла Наталія Захарчук, журналістка, яка працювала над телеісторіями проєкту «Вчитель».

Нагадаємо, що 18 серпня стартував черговий мистецький конкурс телепроєктів у межах програми «Створюй із суспільним». Це відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах Суспільного. Заявки прийматимуть до 30 вересня, детальніше про умови участі за посиланням.

Регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.