Мелінда Сіммонс поспілкувалася з командою Суспільного Закарпаття

Мелінда Сіммонс поспілкувалася з командою Суспільного Закарпаття

21 вер. 2021

20 вересня Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс зустрілася з медійниками та представниками національних спільнот Закарпаття — угорської, німецької, ромської, румунської та словацької. 

На запрошення Інституту центральноєвропейської стратегії, Суспільне на зустрічі представляли продюсер Закарпатської філії Євген Тичина, авторка проєктів румунською Жоржета Марина-Толомбасова та словацькою — Габріелла Бровді. З іноземними дипломатами обговорили міжетнічне співіснування та міжкультурну злагоду етносів на Закарпатті, а також проєкти Суспільного мовника для і про національні спільноти краю.

«Розповідали пані послу Мелінді Сіммонс про аспекти життя на Закарпатті, особливості регіону в цілому і Суспільне Закарпаття зокрема — про програми, які виготовляємо для національних спільнот, та стандарти, за якими працюємо. Чудова зустріч, чудова команда, приємна розмова. Сьогодні ввечері ще очікуємо на цікавий ефір у студії Суспільного за участі пані посла», — сказав продюсер Суспільного Закарпаття Євген Тичина.

Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс візьме участь у телепроєкті UA: ЗАКАРПАТТЯ «Сьогодні. Головне». Початок ефіру — о 19:00, після випуску новин. Онлайн телеканал можна дивитися за посиланням.

Нагадаємо, Закарпатська філія Суспільного разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.