Суспільне Закарпаття інформаційно підтримує Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль

Суспільне Закарпаття інформаційно підтримує Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль

5 жов. 2021

В Ужгороді стартує Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль (CMIFF). Він відбуватиметься до 10 жовтня та об’єднає кінематографістів з усього світу. Суспільне Закарпаття — інфопартнер події.

Карпатський Гірський Міжнародний Кінофестиваль — це свято кіно і відеоконтенту про гори. Місія заходу — привернути увагу до збереження Карпат та популяризувати Закарпаття, яке має неймовірний потенціал для кіновиробництва. Директор кінофестивалю Дмитро Грешко та екскурсовод Костянтин Балабанов в ефірі «BrunchTimeShow» на музичному суспільному радіо Тиса FM поділилися подробицями проведення цьогорічного заходу, розповіли про склад журі, місце та час кінопоказів.

За годину до офіційного старту фестивалю слухайте в ефірі радіо Тиса FM інтерв`ю режисеркою фільму «Май далеко — май добре» Ганною  Ярошевич та героєм стрічки Мішелем Якобі. Прямий ефір — сьогодні о 17:00 на 103.0 FM. Трансляція наживо з радіостудії — за посиланням. 

Загалом, у межах кінофестивалю відбудуться покази фільмів (офлайн та онлайн), майстер-класи та творчі зустрічі з акторами, режисерами, сценаристами, кінознавцями та продюсерами, тематичні вечірки, спеціальні події та фотоконкурс «Збереження пралісів та дикої природи Карпат». 

Усі офлайн-зустрічі відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог. Заплановані активності — безкоштовні. Стежте за найцікавішими подіями фестивалю разом із командою Суспільного Закарпаття!

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.