Команда Суспільне Закарпаття обговорила проєкт нового колективного договору

Команда Суспільне Закарпаття обговорила проєкт нового колективного договору

18 лис. 2021

18 листопада працівники Закарпатської філії Суспільного провели збори трудового колективу та обговорили проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«Проєкт нового колективного договору отримав від колег велику кількість пропозицій, які довелося згрупувати за основними напрямами. Адже напередодні всі ознайомилися з текстом, враховуючи додатки. Делегату від нашої філії буде що озвучити на зборах трудового колективу», — розповів менеджер Суспільне Закарпаття Мирослав Поляковський.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців. 

На Закарпатті Суспільне це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.