Продюсер та менеджер Суспільне Закарпаття візьмуть участь у медійній дискусії про якісну журналістику

Продюсер та менеджер Суспільне Закарпаття візьмуть участь у медійній дискусії про якісну журналістику

22 лис. 2021

23  листопада об 11:00 відбудеться фахова регіональна дискусія «Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з  кафедрою журналістики Ужгородського національного університету. Подія відбудеться у комбінованому форматі: офлайн у малій залі вченої радиу Ужгородського національного університету та онлайн на платформі Zoom.

До дискусії приєднаються продюсер Суспільне Закарпаття Євген Тичина та менеджер філії Мирослав Поляковський. Темою їхнього виступу стане репутація ЗМІ як інструмент формування і збереження довіри аудиторії. Крім цього, запрошені учасники дискусії обговорять роль саморегуляції медіа, взаємодію журналістів та органів влади й силових структур, медіаландшафт Закарпаття, монетизацію якісної журналістики та особливості викладання медіаетики у профільних вишах.

Загалом, взяти участь в обговоренні організатори запросили керівників і журналістів медіа Закарпаття, викладачів і студентів, фахівців з питань взаємодії зі ЗМІ органів державної влади та місцевого самоврядування, суду, прокуратури, Національної поліції, членів Комісії з журналістської етики. 

Модераторами події стали співзасновник Громадського радіо, голова Комісії з журналістської етики Андрій Куликов та доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри журналістики, декан філологічного факультету УжНУ Юрій Бідзіля. 

Захід безкоштовний, але на нього необхідно було попередньо зареєструватися. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Закарпаття — це телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.