«Щоденники Олімпіади» на радіо Тиса FM 一 новини, коментарі, включення наживо

«Щоденники Олімпіади» на радіо Тиса FM 一 новини, коментарі, включення наживо

3 лют. 2022

Із 4 лютого в ефірі «Brunch Time Show» на суспільному радіо Тиса FM 一 нова рубрика «Щоденники Олімпіади» про події XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні, яка виходитиме щобудня орієнтовно о 12:30 до кінця змагань. 

«Новини Олімпіади, коментарі учасників та експертів, включення наживо з місця подій журналістки Суспільного Дар’ї Кузнецової, яка зараз разом з олімпійцями у Пекіні 一 слухайте найцікавіше щобудня на Тиса FM», 一 каже Антон Штурмаревич, ведучий радіо Тиса FM. Нову рубрику разом із ним готує його співведуча у «Brunch Time Show» Маріша Гончаренко.

Нагадаємо, «Brunch Time Show» виходить щобудня з 10:00 до 13:00. Слухати радіо Тиса FM в Ужгороді можна на 103 FM, онлайн — за посиланням. Відеотрансляцію з радіостудії наживо 一 дивіться тут.

4 лютого 一  відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні. Церемонія відбудеться на Олімпійському стадіоні Пекіна, відомому як «Пташине гніздо». Дивіться трансляцію на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформі Суспільне Спорт та вболіваймо за українську команду разом із Суспільним.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.