Радіо Тиса FM повернулося до музичного ефіру

Радіо Тиса FM повернулося до музичного ефіру

13 кві. 2022

Суспільне радіо Тиса FM відновило роботу в режимі музичного радіо онлайн. Слухайте ефір в Ужгороді на частоті 103,0 FM. Інтернет-трансляція 一 за посиланням

«Як і раніше першочергово це буде підтримка молодих українських, україномовних гуртів, підкріплена піснями відомих виконавців. Звісно, ніякої російськомовної музики, навіть, якщо виконавець є родом з України. А також 一  нові релізи та перевірені відомі хіти європейських та світових музикантів в жанрі альтернатива, електроніка, рок, хіп-хоп, world music», 一 розповів музичний редактор Тиса FM Олег Стащишин.

Читайте також: «Як зараз живе вся Україна». Марафон «Суспільне. Спротив» — на UA: ЗАКАРПАТТЯ

Олег Стащишин зазначив, що з першого дня роботи радіостанції 一 із 2005 року 一 метою команди було популяризувати молоді, маловідомі українські гурти та знайомити слухача з найкращими взірцями світової музики, «так званої “не хіт-парадної” поп музики, поширенням якої займаються інші, комерційні, радіостанції».

«Цю музично-просвітницьку мету ми запозичили у мовників сусідньої Словаччини, Польщі та Угорщини, а також орієнтувались на відомі державні радіостанції Австрії, Франції, Великобританії. Адже Україна інтегрується у європейську культуру і це є така музична дифузія мультикультур для наших слухачів», 一 додає музичний редактор Тиса FM.

Також він зазначив, що деякі занадто «веселі» треки або з невідповідним до воєнного часу меседжом будуть тимчасово зняті з ефіру.

Водночас, команда Суспільне Закарпаття продовжує інформувати про найважливіше, що відбувається в регіоні: щобудня щогодини з 11:00 до 18:00 та щосуботи о 12:00, 15:00, 18:00 слухайте випуски новин на Тиса FM.

Оперативні новини від Суспільне Закарпаття — на сайті Суспільне | Новини.

Підпишіться на Суспільне у соцмережах: 

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.