Олександр Усик – Ентоні Джошуа — дивіться в HD наживо на Суспільному

Олександр Усик – Ентоні Джошуа — дивіться в HD наживо на Суспільному

17 сер. 2022

У суботу, 20 серпня, у місті Джідді (Саудівська Аравія) українець Олександр Усик захищатиме чемпіонські пояси у суперважкій вазі в бою проти британця Ентоні Джошуа. Пряму трансляцію поєдинку в HD-якості покаже телеканал Суспільне Ужгород та інші регіональні телеканали Суспільного Мовлення (крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас), а на Радіо Промінь можна слухати радіотрансляцію.

Читайте також: Головна радіотрансляція літа: бій Усик — Джошуа на Радіо Промінь

Трансляція на регіональних каналах розпочнеться о 23:40 зі студії перед поєдинком. До ведучих Юлії Пазенко та Олексія Мандзія долучатимуться експерти. Під час ефіру глядачі побачать ексклюзивне інтерв’ю з промоутером Олександром Красюком, яке він дав Суспільному напередодні бою. Студія продовжиться одразу по завершенні бою Усика та Джошуа.

На Радіо Промінь ефір розпочнеться о 23:00. На фейсбук-сторінці Радіо Промінь буде доступна трансляція зі студії, де працюватимуть коментатори.

Зазначимо, що це вже друга зустріч для Олександра Усика та Ентоні Джошуа. Восени минулого року українець переміг британця одноголосним рішенням суддів й повернув чемпіонські титули до України. Досі Усик не зазнав жодної поразки на профі-ринзі — 19 перемог (13 з них нокаутом). Джошуа провів 26 поєдинків — 24 перемоги (22 з них нокаутом) та 2 поразки.  

Нагадаємо, під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії.

Дивіться бій Олександр Усик – Ентоні Джошуа 20 серпня на регіональних телеканалах Суспільного Мовлення, слухайте на Радіо Промінь та вболівайте за Україну разом із Суспільним.  

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Підпишіться на Суспільне Ужгород у соцмережах: 

Фото — Matchroom Boxing/Марк Робінсон