Концерт-квартирник чернігівського гурту «LiveN» — в День Незалежності на Суспільному

Концерт-квартирник чернігівського гурту «LiveN» — в День Незалежності на Суспільному

22 сер. 2022

24 серпня, в День Незалежності України, о 21:30 всі регіональні телеканали Суспільного (крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас) покажуть концерт-квартирник чернігівського гурту «LiveN».

Чернігівський рок-гурт «LiveN» — молоді музиканти, які вже мають чималий музичний досвід та добірку авторських пісень. Соліст гурту грає на національному українському інструменті — бандурі.

В умовах, коли російські війська постійно обстрілюють Чернігівщину, музиканти зіграли концерт у приміщенні без глядачів. Команда Суспільне Чернігів записала виступ — у День Незалежності його зможуть подивитися в усіх куточках України.  

«Мені й усій нашій команді хотілося б, щоб про цей гурт дізналося якомога більше людей, щоб вони всім серцем відчули їхню музику. Ми хочемо показати, що цікаву музику можна робити не лише у столиці, що українська музика існує на гідному рівні, зокрема, й у Чернігові. Також сподіваюсь, що цей концерт стане стимулом для молодих гуртів писати авторські пісні і показувати їх широкому загалу», — говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Концерт можна буде дивитися в ефірі регіональні телеканали Суспільного та онлайн на сайтах телеканалів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

Фото — Сергій Ломоса