Молодіжний Чемпіонат світу з футболу серед жінок — вирішальні поєдинки на Суспільне Ужгород

Молодіжний Чемпіонат світу з футболу серед жінок — вирішальні поєдинки на Суспільне Ужгород

25 сер. 2022

26 та 29 серпня на молодіжному Чемпіонаті світу з футболу серед жінок U-20, який проходить у Коста-Риці, відбудуться два півфінали та фінал. Пряму трансляцію матчів дивіться на регіональних каналах Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Ужгород, та діджитал-платформі Суспільне Спорт.

Читайте також: Літній Чемпіонат світу з біатлону — ексклюзивно на Суспільному

У півфінальних поєдинках зустрінуться збірні команди Іспанії та Нідерландів, а також Бразилії та Японії. Трансляція матчів розпочнеться в ніч з 25 на 26 серпня:

  • Іспанія – Нідерланди – 1:20;
  • Бразилія – Японія – 4:50.

На цьому турнірі збірна Іспанії виграла свою групу зігравши внічию з Бразилією, а також перегравши Коста-Рику й Австралію. У чвертьфіналі іспанки переграли мексиканок з рахунком 1-0. Їхні опонентки — збірна Нідерландів, у групі посіли друге місце поступившись японкам та двічі перемігши збірні США та Гани. У чвертьфіналі Нідерланди переграли Нігерію з рахунком 2-0.

Збірна Бразилії грала у квартеті з Іспанією й так само здобула дві перемоги у матчах з Австралією та Коста-Рикою та нічию з Бразилією. У чвертьфіналі бразилійки переграли колумбійок — 1-0. Японки наразі виграли всі поєдинки на цьому Чемпіонаті світу, перегравши у групі збірні Нідерландів, Гани та США, а у чвертьфіналі в серії післяматчевих пенальті здолавши француженок — 3-3 (5-3 по пенальті).

Фінал турніру та матч за 3-є місце відбудуться в ніч з 28 на 29 серпня. Пряма трансляція матчу за 3-є місце розпочнеться о 1:20, а фіналу — о 4:50.

Дивіться вирішальні матчі молодіжного Чемпіонату світу з футболу серед жінок U-20 на діджитал-платформі Суспільне Спорт та регіональних каналах Суспільного Мовлення.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Підпишіться на Суспільне Ужгород у соцмережах: 

Фото — FIFA