«Кримське питання» на Суспільному: як відновлюватимуть економіку півострова після деокупації

«Кримське питання» на Суспільному: як відновлюватимуть економіку півострова після деокупації

21 жов. 2022

Якою була економіка Криму до російської окупації і як Україна відновлюватиме її після повернення півострова — про це йтиметься у новому випуску проєкту «Кримське питання» 22 жовтня о 20:00 на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*.

Як до 2014 року працював малий бізнес на півострові і що сприятиме його поверненню туди після деокупації — про це ведуча проєкту Олеся Вакуленко запитає підприємицю з Криму Оксану Новікову

Читайте також: Історія українського болгарина Іллі Златова у «Відтінках України. Війна»

Економічний експерт, голова правління Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Юрій Смєлянський розповість про економічний стан кримських морських портів та потенціал їхнього розвитку.

Які кроки має робити держава та суспільство, аби інтегрувати Кримський півострів до української економіки — проаналізує президент Київської школи економіки Тимофій Милованов. Зокрема, йтиметься про частку малого та середнього бізнесів, великих компаній і перспективи залучення міжнародних інвестицій.

Читайте також: Як готується до опалювального сезону Україна та світ — на Суспільному стартує марафон

Окремий блок випуску присвятять Першому парламентському саміту Міжнародної кримської платформи, який пройде в Загребі (Хорватія) 24-25 жовтня. Голова Офісу Кримської платформи Марія Томак розповість про організацію міжнародної події та як такий майданчик допоможе у деокупації Криму.

Дивіться онлайн «Кримське питання» на сайтах регіональних телеканалів Суспільного, а запис — на ютуб-каналі Суспільне Крим. Попередні випуски проєкту «Кримське питання» були про таке: 

Нагадаємо, оновлене токшоу «Кримське питання» повернулося на екрани регіональних телеканалів Суспільного на початку серпня. Вперше телеглядачі побачили його у лютому, проте через повномасштабне вторгнення проєкт довелося тимчасово призупинити. Зараз над «Кримським питанням» працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне Крим — офіційний сайт телеканалу Суспільного Мовлення Суспільне Крим, всеукраїнського супутникового телеканалу, який мовить 24/7.

Крім Суспільне Донбас.