Як українські стендап-коміки збирають гроші для ЗСУ — інтерв’ю для «Суспільне. Спротив»

Як українські стендап-коміки збирають гроші для ЗСУ — інтерв’ю для «Суспільне. Спротив»

31 жов. 2022

Збирають кошти на Збройні сили України жартуючи. Команда стендап-коміків проєкту «Культурна оборона» виступає протягом двох годин, а глядачі можуть допомогти фінансово нашим захисникам. Кожен стендап-вечір транслюється в Youtube з можливістю для глядачів перераховувати гроші для ЗСУ. 

Детальніше про проєкт у ранковому ефірі інформаційного міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив» розповів стендап-комік, один із учасників «Культурної оборони» Вадим Дзюнько.

Читайте також: Як виживати в складних умовах — рубрика «На озброєння» у проєкті «Суспільне. Спротив»

Онлайн дивіться трансляцію «Суспільне. Спротив» на ютуб-каналі Суспільне Новини та на сайтах телеканалів регіональної мережі

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення*. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

Оперативні новини від Суспільне Ужгород у соцмережах:

* Крім Суспільне Донбас та Суспільне Крим.