UA: ЗАКАРПАТТЯ транслюватиме Хресну ходу та Пасхальне Богослужіння з Риму

UA: ЗАКАРПАТТЯ транслюватиме Хресну ходу та Пасхальне Богослужіння з Риму

17 кві. 2019

19 квітня, у Велику п’ятницю, у Римі відбудеться вечірня Хресна хода до Колізею. Процесію очолить Папа Римський. Разом із тисячами католиків під час ходи навколо давньоримського амфітеатру він зробить 14 зупинок — стільки, скільки зробив Ісус, підіймаючись на Голгофу до місця свого розп’яття. Трансляція розпочнеться о 23:25 на регіональному телеканалі Суспільного UA: ЗАКАРПАТТЯ, а також на загальнонаціональних каналах UA: КУЛЬТУРА, UA: ПЕРШИЙ.

У неділю, 21 квітня,  вранці розпочнеться Великодня служба Божа й Апостольське благословення для Риму й усього світу (Urbi et Orbi) Святійшого Отця Франциска.

Релігійне дійство з площі Святого Петра в Римі транслюватимуть наживо в ефірі телеканалів UA: КУЛЬТУРА, UA: ПЕРШИЙ і всіх регіональних філій. Долучитися до богослужінь матимуть змогу також слухачі UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура. Початок — об 11:00.

Ефіри коментуватимуть ведучі UA: Українське радіо Євген Захарченко та Ольга Галаненко, а також отець Олександр Дасік (УРКЦ).

Нагадаємо, 21 квітня українці обиратимуть Президента у другому турі волевиявлення. UA: ЗАКАРПАТТЯ інформуватиме про те, як триває голосування: заплановано спецвипуски новин і “Теми дня”, прямі включення та телеканали та радіо Суспільного.