На конкурсі обрано менеджерів Закарпатської і Херсонської філій Суспільного

На конкурсі обрано менеджерів Закарпатської і Херсонської філій Суспільного

11 жов. 2018

Правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" завершило співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів трьох регіональних філій компанії, де конкурс не відбувся раніше.

За результатами цього конкурсу менеджерами регіональних дирекцій Суспільного стали:

"Закарпатська регіональна дирекція" – Мирослав Поляковський,
"Херсонська регіональна дирекція "Скіфія" – Оксана Шило.

Мирослав Поляковський з 2005 року працює на різних посадах на телеканалі та радіо Закарпатської філії (тоді ОДТРК), займався розвитком проекту "Студія Експеримент". Має вищу освіту за напрямом соціологія, правознавство, а також ступінь магістра державної служби.

12 червня 2018 року був призначений тимчасовим виконувачем обов’язків менеджера філії. На цій посаді пан Мирослав реалізував перехід телеканалу "Тиса-1" на формат мовлення 16х9, впровадив систему електронного документообігу IDoc, налагоджував співпрацю із рекламними агенствами і провайдерами програмної послуги, перевів послуги на аутсорс.

"В Закарпатській філії працює чудова команда фахівців. Маю за честь приєднатися до неї. Разом ми будемо працювати не лише над поточними завданнями, але й на черзі реалізація проекту грантової угоди", – сказав новообраний менеджер Закарпатської філії Суспільного Мирослав Поляковський.

Оксана Шило з 1998 року працювала на Луганскій ОДТРК, яка потім стала складовою частиною філії Суспільного UA: ДОНБАС. За час роботи на ТРК пані Шило пройшла кар’єрний шлях від ведучої до головного продюсера. Оксана Шило має гарний досвід управління творчим колективом.

У 2018 році була призначена т. в. о. менеджера Херсонської філії Суспільного.

"У цьому році Херсонська філія як і все НСТУ проводить масштабну і складну реформу за двома складовими – контентною та адміністративною. Всі зміни відбуваються з колосальною динамікою, – сказала новообрана менеджерка Херсонської філії Суспільного Оксана Шило. – З початку року на філії ми провели значну оптимізацію штату та приміщень, додатково уклали договори з оренди рухомого та нерухомого майна, змінили систему надання деяких послуг, а саме здійснили аутсорсинг клініку, охорони, перевезення працівників та знімальних груп, професійного телевізійного гримування, запустили вижен-радіостудію з живою трансляцією на Facebook, впровадили нову технологію по надходженню рекламних коштів та багато чого. Зараз в адміністративному секторі виконуємо головну задачу – переходимо на міжнародні стандарти фінансової звітності".

Загалом у конкурсному відборі 18 вересня – 1 жовтня було отримано 8 заявок:

  • "Закарпатська регіональна дирекція" – 3 кандидати
  • "Миколаївська регіональна дирекція" – 1 кандидат
  • "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія" – 4 кандидати.

Із новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені. Для Миколаївської філії, де обрати менеджера не вдалося, незабаром буде оголошено додатковий конкурс.

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками відбору з листопада 2017 року у більшості регіонів уже обрані менеджери та продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс.