Команда UA: ЗАКАРПАТТЯ повертається до звичного режиму роботи

Команда UA: ЗАКАРПАТТЯ повертається до звичного режиму роботи

14 вер. 2020

Команда Закарпатської філії Суспільного відновила випуски новин на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ (щобудня о 17:00, 19:00 та 20:30) й UA: Українське радіо Ужгород (о 12:10, 17:10 та 20:10), а також вихід телепроєкту «Тема дня» (о 19:20). Інформаційні випуски на Тиса FM виходитимуть у звичному режимі — щогодини з 12:00 до 18:00 включно — від завтра, 15 вересня. 

«Небезпека спалаху коронавірусної інфекції у колективі позаду, тож редакції новин та проєкту «Тема дня» змогли повернутися до звичних робочих буднів. Оперативні, чесні, незаангажовані новини про регіон — важливі для глядача і для радіслухача, тим паче у перередвиборний період. А фаховий аналіз всього, що відбувається на Закарпатті сьогодні від команди суспільно-політичного напрямку дозволить жителям області проголосувати, обравши за допомогою логіки та тверезого розуму, — каже продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина.Проте ймовірність захворіти залишається й надалі, тому вся команда дотримується рекомендацій медиків: працівники носять маски і, за можливості, дистанціюються одне від одного. Приміщення регулярно прибирають».

Нагадаємо, 4 вересня Закарпатська філія Суспільного змінила режим роботи. Частина команди працювала дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в колег. Щоби не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим команду новинарів філії та суспільно-політичного напряму телеканалу. Решта працівників, включно із тими, хто виготовляє проєкти мовами національних меншин Закарпаття, працювали без змін. 

Оперативну інформацію від Суспільного Закарпаття шукайте на цифрових платформах: 

Більш розлого — у випусках новин, теле- та радіопроєктах Закарпатської філії Суспільного. 

З телепрограмою UA: ЗАКАРПАТТЯ можна ознайомитися на сайті https://uz.suspilne.media. Там також можна переглядати телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ і слухати Українське радіо Ужгород онлайн