Заключний ефір про кандидатів у депутати міськради Ужгорода проєкту «Виборчий округ. Місцеві»

Заключний ефір про кандидатів у депутати міськради Ужгорода проєкту «Виборчий округ. Місцеві»

19 жов. 2020

Сьогодні, 19 жовтня, на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ відбудеться четвертий і заключний ефір проєкту «Виборчий округ. Місцеві» із кандидатами на посади депутатів Ужгородської міської ради. Від завтра команда Суспільного запрошуватиме представити телеглядачам політичні програми кандидатів у депутати до Закарпатської обласної ради. 

Участь у програмі сьогодні ввечері підтвердили такі кандидати у депутати міськради Ужгорода:

  • Антон Ліврінц («Батьківщина»);
  • Сергій Шанта («Сила і честь»);
  • Іван Логай («Незалежність»);
  • Дмитро Максименко («Рідний дім»);
  • Володимир Білонка («Європейська солідарність»);
  • Янош Мешко («Демократична партія угорців України»).

У межах «Виборчого округу. Місцеві» ведучі Яна Тегза і Ольга Блонська озвучать коротку довідку про учасників перегонів та поставлять запитання від редакторської групи й місцевих мешканців, дізнаються плани кандидатів щодо найбільших викликів регіону. Також кожен учасник матиме одну хвилину на самопрезентацію.

Публічні співбесіди з кандидатами дивіться на телеканалі UA: ЗАКАРПАТТЯ в будні о 19:15 після підсумкового випуску новин, а також — у повторі о 12:10 і 20:10 у радіоверсії на хвилях UA: Українське радіо Ужгород.

Попередні випуски про інших кандидатів у депутати до Ужгородської міської ради дивіться на ютуб-каналі філії Суспільного. 

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.