Сучасна українська музика — у проєкті «НашSound» на радіо Тиса FM

Сучасна українська музика — у проєкті «НашSound» на радіо Тиса FM

17 бер. 2021

Щовівторка о 18:00 на музичному Суспільному радіо Тиса FM слухайте підбірку сучасної якісної української музики в новому проєкті «НашSound». 

У радіоефірі звучатимуть пісні талановитих виконавців, які, з різних причин, можуть бути не відомі широкій аудиторії.

Читайте також: UA: ЗАКАРПАТТЯ: суспільний мовник завжди поруч

«Ідея програми визрівала поступово, але давно. Впродовж двох років роботи на радіо Тиса FM, яке ретельно вибирає лише якісні пісні для ротації, я помітила, що українська музика з часом набирає обертів: все більше з’являється музикантів, за яких не соромно, — каже ведуча проєктів на радіо  Тиса FM Марина Гончаренко. Поряд з тим, спостерігаю, що деякі потужні гурти та соло-виконавці, маючи в доробку вже не один крутезний альбом, залишаються, на жаль, в затінку шоу-бізнесу. Я поділилася думками з нашим музичним редактором Олегом Стащинином, який, виявляється, теж про це думав. За декілька секунд було вирішено, що програмі бути. “НашSound” — це про сучасну, актуальну українську музику. Бо вона того варта».

Як розповів музичний редактор радіо Тиса FM Олег Стащишин, у проєкті «НашSound» звучатиме музика різних стилів: електроніка, фанк, рок, хіп-хоп й інші. «Хочемо познайомити слухачів із різноманіттям сучасної української музики, якій важко потрапити в активну ротацію на радіостанціях, але, тим не менше, яка заслуговує, щоб її почули», — розповів Олег Стащишин.

Шанс «увірватися» в радіоефір Тиса FM із власною музикою є в кожного маловідомого, але талановитого українського виконавця. Треба лиш надіслати власний трек на електронну адресу tisafm@gmail.com та стежити за проєктом «НашSound».

«Радіо Тиса FM протягом всього свого існування вважала розвиток та популяризацію сучасної української музики своїм пріоритетом й однією із головних своїх місій. І ця програма це ще один вагомий крок у цьому напрямку, — розповів продюсер UA: ЗАКАРПАТТЯ Євген Тичина. Якщо ви — молодий і талановитий український музикант, надсилайте свої треки на нашу електронну адресу. І можливо, вони прозвучать у програмі».

Слухати радіо Тиса FM в Ужгороді можна на 103 FM, онлайн — за посиланням.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, UA: Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.