UA: ЗАКАРПАТТЯ транслюватиме Великодні богослужіння з Катедрального собору Святого Мартина в Мукачеві

UA: ЗАКАРПАТТЯ транслюватиме Великодні богослужіння з Катедрального собору Святого Мартина в Мукачеві

31 бер. 2021

4 квітня християни західного обряду святкуватимуть Великдень. Суспільний мовник UA: ЗАКАРПАТТЯ організовує пряму трансляцію римо-католицьких богослужінь угорською та українською мовами з Кафедрального собору Святого Мартина Мукачівської дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні. Крім цього, телеглядачі побачать суботнє вечірнє святкове богослужіння із Запоріжжя. 

Читайте також: На UA: ЗАКАРПАТТЯ стартував оновлений проєкт «Угорське слово»

«Ми вперше транслюватимемо богослужіння угорською для найбільшої нацменшини регіону. Опісля неї — покажемо Святу Месу з того ж храму українською. Ми з командою готувалися технічно до цього кілька тижнів. Загалом, цього року, як і минулого, зустрічатимемо Великдень в реаліях карантину. Тому запрошую жителів краю залишатися вдома та приєднуватися до перегляду прямого ефіру на Суспільному», — розповів продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. 

Розклад трансляцій богослужінь на UA: ЗАКАРПАТТЯ цими вихідними буде таким: 

у суботу, 3 квітня 

  • о 20:00 — Пасхальна Вігілія із Санктуарію Бога Отця Милосердного (Запоріжжя);

у неділю, 4 квітня: 

  • 10.30-11.30 — Свята Меса угорською мовою із Кафедрального собору Святого Мартина (Мукачево);
  • 12.00-13.00 —  Свята Меса українською мовою із Кафедрального собору Святого Мартина (Мукачево).

Онлайн телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ можна дивитися на сайті uz.suspilne.media.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, UA: Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.